Wiedzieliśmy, że kiedyś to nastąpi. Po udanym debiucie na Facebooku przyszła kolej na kolejny portal społecznościowy – Instagram. Od 1 października 2016 ruszył tam nasz profil. Co będziemy na nim publikować?

Przede wszystkim, obserwując profil instagramowy Fundacji Mamut, będzie można poznać naszą pracę od kuchni. Pojawiać się tam będą niepublikowane nigdzie  zdjęcia, robione pod wpływem chwili, podczas realizacji różnych naszych działań.Pierwsze zdjęcia już są!

Screen

Będziemy się dzielić z Wami tym, co warte uwiecznienia. Będzie to swoisty fotodziennik fundacji, prowadzony przez cały zarząd, więc trzy osoby, o różnej wrażliwości, spojrzeniu na otaczający nas świat oraz na to, jak wyglądają działania społeczne prowadzone przez Mamuta. Jesteście ciekawi co będzie dalej?

Zachęcamy wszystkich użytkowników Instagrama do śledzenia naszego profilu @fundacjamamut, aby być na bieżąco z naszymi działaniami.

Dla osób, które nie mają  profilu na Instagramie, a chciałyby obejrzeć zamieszczane tam zdjęcia, zachęcamy do klikania w ikonę Instagrama, która znajduje się w prawym górnym rogu naszej strony.

screeninsta

Do zobaczenia na naszym Instagramie!